moommyyy Kızlar merhaba. Bebeğim 2 gün önce 2. Ay aşılarını oldu. Bugün aşırı huzursuz. Sürekli ağlıyor, uykusundan ağlayarak uyanıyor, hep emmek istiyor. Sizler de aynı şeyleri yaşadınız mı ? Kaç gün sürüyor bu aşıların etkileri ?
MihraEliff Bizde bugün asi olduk bizimkide çok huzursuz ağlıyor memeyi ağlamaktan tutmuyor ateş yapmadı ama ağrısı huzursuzluğu çok fazla uykuya dalamiyor ağlamaktan biraz calpol verdim rahatlatıp uyutsun diye
moommyyy MihraEliff bizim ilk gün böyle değildi dün de böyle değildi bugün çok fena uyumuyor, uyusa da ağlayarak uyanıyor sürekli ben de calpol vereyim inşallah işe yarar
gncglozclk Asımıza 19 gun kaldı ben de ates ten korkuyorum 3 gun surerse bu huzursuzluk calpol verebilir miyim 3 gun boyunca
gncglozclk İlk asımızda da huzurluk vardı bizde o zaman da calpol verdım aksamına bı daha vermedim 2. Ası zormus
asam Ay asisi 3 tne yapiliyo hanimlar bir taneside tutan asi deniyor ondan o biraz agir bi asi bebeklerimiz zten kucucukler illaki etkileniyolar benim kizimim iki gun kolunu oynatamamisti cok iyi hatirliyorum calpol verin bse olmaz rahatlarlar 😊
MihraEliff Calpol vermekte problem yok verebilirsiniz 3 günde olsa çay kaşığı şeklinde verebilirsiniz ben dün akşam verdim çok ağladı diye şurup çok şükür ateş yapmadı bizde birde bacaklarına soğuk kompres yaptım kızarıklık ve hafif şişlik var iğne yerlerinde oda rahatlattı
eylulmeva1112 Aşırı derecede huysuzluk yapıyor beş gün sürdü bizimki ve emmeyi reddetti mama bile düzgün yemedi