ipekravzaninannesi Allah aşkına nedir benim bu arçelikten çektiğiiimmm lanet olsun bu servise kaç seferdir cağirıyorumm önce kazan değistiler yine aynı yıkamadı makinem servis geldi sen yanlis yikiyosun bebek kiyafetlerini 90 derecede en uzun programda yikicaksin dedi yikadım yine aynı yine aynı yav bir makine bu kadar kötü çıkabilirmi yaa kızlar siz bebek kiyafeylerini kaç derecede yikiyorsunuz sorun sadece bebek kiyafetide degil butun kiyafetlerimizde lekeler oldugu gibi kaliyor hic yikamiyor nefret ettim yıldım artık ya
usenmedimyaptimbirvelet ipekravzaninannesi oha 90 derece ve en uzun programda el kadar kıyafetleri yıkamak mı yok olup gitsin mi valla hassas programda 30 veya 40 da yıkıyorum mis gibide çıkıyor
_xAzrax_ ipekravzaninannesi 90 derece çok fazla ya ufacık bebeğin kıyafetleri çok yıpranır ben 30 dkya ayarlıyorum tertemiz çıkıyor kıyafetler
gocebebirbayan ipekravzaninannesi annelik beko vestel kimse evine sokmasın.. Alman markaları en iyileri
Allahkahretmesin1 ipekravzaninannesi 30 veya 40° de yıkıyorum ben 90 ve en uzun programa atıp da hem lekeyi hem kıyafeti yok etmek istemişler galiba
ipekravzaninannesi usenmedimyaptimbirvelet yaaaa keşkee benimde öyle olsaa ama malesef 90da bile çıkmıyorr benim
ipekravzaninannesi _xAzrax_ zaten hep yıpranmış yelekleri falan göstersem bunları yine bişey uydurucaklar
zeynepzezee Evdeki beyaz eşyalarımın hepsi Arçelik, çamaşır makinesinde 40 da 1saat28 dk da yıkıyorum genelde, temiZ lekesi vs yoksa 30 da yıkıyorum. 90da yıkanır mı hiç akıla mantığa sığmaz
ipekravzaninannesi zeynepzezee ama işte arçelik servisin mantigina siğıyor demekki öyle soylüyorlar bana
alparslan1_ zeynepzezee Evdeki beyaz eşyalarımın hepsi Arçelik, çamaşır makinesinde 40 da 1saat28 dk da yıkıyorum Makinelerimiz aynı galiba bende bunda yıkıyorum :)
usenmedimyaptimbirvelet ipekravzaninannesi Canım biraz da şans işi elektronik eşyalar benim de kahve makinem arçelik telve yani dedim ki en iyisi olsun da bir daha bir daha almayayım 2 sefer servise gitti kronik sorun var diye bir dünya para almasını biliyorsunuz ama düzeltin dedik düzeltiyolar geri bir daha aynısı oluyor o yüzden ya siemens ya da bosch en iyisi