AdaBebekAnnesi Yaza şimdiden alıp kenara koymak istiyorum ama güvenilir bebeğe uygun marka ürün önerileriniz varmı canlar
usenmedimyaptimbirvelet AdaBebekAnnesi Güneş kremini siveno aldım Kolluk myminibaby bir de ne olur ne olmaz diye boyun simiti almıştım Mayo lcwden aldım Şapkada decathlondan aldım Havlusuda benettondan almıştım bir de müslin bornoz aldım e bebekten geçen yaz kolluk harici hepsini kullandım hepside kurtarıcı
delirmeceler AdaBebekAnnesi ben kolluklarını can yeleklerini decathlondan aldım hatta yarın bebelerle birlikte gidip mayo gözlük deniz ayakkabısı alacağım güneş kremlerinide eczaneden temin ediyorum
Dogadilara AdaBebekAnnesi mayo bikini Penti alıyorum güneş kremi hipp alıyorum koltukta yeni alicam simit te duruyordu güneşlikli deniz terliği aliyorum
AdaBebekAnnesi Kız bebek mayo bikini, güneş kremi ,hasırı ,gölgelikli simiti,kolluğu,çantası havlusu vb aklınıza ne gelirse yani😂
AdaBebekAnnesi delirmeceler Fiyatlar çok uçuk mu acaba hem makul fiyatlı olsun istiyorum hemde bebek kullanımına uygun kalitede 🙏🌸
delirmeceler AdaBebekAnnesi can yeleğini 750 aldım ben indirim kovaladım sitesinden kolluklar normalde 340 civarıydı ben 240 aldım yarın gittiğimde net fiyatlara bakıcam mayoların gözlüklerin deniz ayakkabısının birde şapkaların
usenmedimyaptimbirvelet misssunshine evet korumalıklı simit alabilirsiniz kolluk için daha erken henüz
AdaBebekAnnesi usenmedimyaptimbirvelet bizimkide 11 aylık felan olucak kısmetse Haziran da gitmeyi planlıyoruz
delirmeceler AdaBebekAnnesi gittim ama çocuk güneş gözlüğü kalmamış mayolarıda beğenmedim güzel olanlardada beden kalmamış can yeleği kolluksa nette çok daha ucuz
AdaBebekAnnesi delirmeceler Bende internetten baktım bı tane mayo vardı dediğiniz gibi beğenmedim diğerlerine de internetten bakarım teşekkür ederim 🙏🌸
AdaBebekAnnesi Dogadilara Güzel mi bebek için klordan ve güneş ışınlarından koruyucu olması gerekirmiş
Dogadilara AdaBebekAnnesi üç korumalı mayo olması şart tabi hipp den memnunum ben ki beyaz tenli hassas bı cildi var sorun yaşamadık