N_E_M Gzdmn 3 saatte bir 90 cc di ama dun dr umuz 120 ye cikardi cnku artik memeyi tamamen birakti. Kusmasi icin bebelac thickener oneririm canim ben cok cok faydasini gordum fazla geldiginden kusmuyodur yani
nerminsari açsa 150 ml mamayı içiyor, emditen sonra ise 60 la bazende 90 ile doyuyor, sizin mamanız hangisi
N_E_M Gunsenin 2 ay 27 gunluk cnm. Benimki de cok kusmaya baslamisti dr ya mamayi degistir deneyelim ya da bebelac gold thickener dene dedi. Kivamini koyilastiriyo sadece baska hic bi etkisi yok. Ve denedigim ilk mamada kusma kesildi. Sonra bir iki kez yine sadece mama olarak verdim ve yine ilk mamada kustu. Anne sutum cok az gelio sagarak artirmaya calisiyorum ama o azicik sutu bile kusuyo. Cok.gelmeye basladiginda anne sutune de katicam. Dr una sor bence sende dene cnm.
N_E_M Gunsenin evet mama gibi toz. Keciboynuzu lifiydi sanirim icerigi. Mamayi koyulastiriyo yani kivamini koyu yapiyo. Dolayisiyla da kusmuyo. Anne sutune de mamaya da katiliyo. Zaten uzerinde yazio kullanimi. Kucucuk bi olcegi var. 100 ml suya 1 olcek atiyosun. Gercekten de koyu bi kivam aliyo. Ve kusmuyo. Ben cok memnun kaldim canim. Zaten bi sure sonra gelistikleri zaman kusmalari durucak. Dr bana o sekilde soyledi. Bi sure kullan zaten buyudukce gelisicek kusmasi duracak o zaman bunu kesicez normal mamana devam edicen dedi.