medinekaplan kızlar tencere takımı 500 TL düdüklü tencere 400 TL çift kişilik nevresim takımı 250 TL boblar 100 tl çaydanlık 300 TL 18 parça lav bardak 100 tl sizce nasıl
medinekaplan Dmt-01 evet geçen gün 150 TL bir takım aldım bir takım daha alsam misafirler için güzel olurmu cnm 12 li oluyor
degersizbirhayat_1 medinekaplan alınır yani neden alınmasın fiyatlar uçmuş gitmiş marka tencereye o kadar paralar verilmez yani
medinekaplan bebitonunannesi_ fiyatlar uygun evet cnm hani bende mi var bu takıntı yoksa herşey fiyat olarak uçtu ucuz diye kötü mü diye düşünüyorum
medinekaplan kirikkalp kargosu yok cnm bizim burda her hafta birşeyleri böyle indirim yaptırıyor ama ilk defa böyle büyük ev ihtiyacını indirime koydu
acimavi medinekaplan düdüklü tencere hariç diğerleri alınabilir. Düdüklü riskli bir ürün, kaliteli marka tercih edilmeli diye düşünüyorum ama öbürleri günlük kullanım için ideal. Gerçi tencere teflon galiba, teflonsa tencere takımını da almazdım
medinekaplan Melikemg yarın erkenden gitmem gerek cumartesi ve pazar gününe kadar gecerliymis kampanya
pinkooo_02 medinekaplan ben alırdım sonuçta ömürlük kullanılmıyor bir kaç sene kullanıp yenisini alirdim
medinekaplan pinkooo_02 öyle oluyor cnm hiç birşey ömürlük değil ki istersen en pahalisini al yine aynı