Ayseglpolat Bez numarasını neye göre değiştireceğiz ya? Bacaklarında bez izi var ama çok sıkıyor da diyemem hiç iz olmaması mı lazım acaba 2 numara sipariş verdim ama büyük olur diye de korkuyorum 😄
findikburunlusahra Ayseglpolat sleppy 3 numara kullanıyoruz 5 aylik olucak bezin küçük olması belli ediyor zaten bacakları kızarıyor ben hemn ona göre hemde kilosuna göre geçmiştim 3 numaraya
arzu343437 Bel bantları üst üste gelmesi lazım eğer gelmiyorsa küçük geliyor demektir canım. İz yapması numaraya göre olmuyor pek. Markayla alakalı daha çok . Büyük taksan da iz olduğu oldu bende
nehirsude0 arzu343437 4 marka denedim hepsinde yaptı çareyi kantoronda buldum hafifletti her değiştirme sürüyorum artik
ads0210 Ben üstünde yazan kilolardan daha erken geçtim 2 noya çünkü arkadan taşmasini engelliyor gibi geldi 😁
Ayseglpolat findikburunlusahra Kilosuna göreyse 3-6 kilo diyor 2 numarada büyük olmaz o zaman çocuk zaten 3800dü 10 gün önce😀
findikburunlusahra Ayseglpolat ozman bacak kısımlarına bakin her bebegin aynı olmuyor eger bez tam oturuyor boşluk kalmiyorsa numara degistirin