pearl53 okk benim bebegimde dogdugunda var dediler tum bebeklerde oluyormus dogdugunda 6 ay 1 yas arasi kapaniyormus delik ve ufurum kesiliyormus , korkmadan randevu alip kardiyolojiye gidip gosterebilirsiniz , ben alelacele telas yapmiştim ama gerek yokmus
buglemss okk dogudygunda vardı ara ara kontrole gittik 6. Ayında geçer endişe etmeyin dediler geçti çok şükür
gokceokur okk eltimin bebeğinde 3 delik vardı kalbinde ikisi kapandı biride kapanmak üzere şuan 2.5 yaşında.
Ayanne pearl53 çocuk doktoru mu söylüyor üfürüm olduğunu yoksa kardiyolojiye muyaneye mi götürdünüz de öğrendiniz benimde bebeğim iki aylıkta onun için soruyorum ayrıca kardiyolojiye flan götürmeye gerek var mı diye
Dhi okk çocuk kardiyoljisine götürmeniz gerekiyor. o da tam emin olmak için. ve 1 yaşına gelmeden kapanır hiç canınızı sıkmayın. bebeklerde genelde olur
okk Cocuk doktorumuz söyledi bir doktor önerdi kardiyolojiye göstermemiz için oraya randevu aldık henüz net bir sey bizde bilmiyoruz kardiyolojide ögrencegiz artık. Eşimde de var çocukluktan gelme ondada hala kapanmıs degil o yüzden kosmaz tempolu seyler yapmaz yaptıgında kalbi aşırı hızlanıyor vs