İlk 2bucuk ay kayınvalidem ve annemle yıkadım. Şimdilerde 3 aylık 15 günlüğünüz ve bende cok korkuyordum tek nasıl yıkayacagım sonrasında huysuz olursa kuveti kovayı etrafı nasıl toparlayacagım derdine düşüp kendimi dahada korkuttum. Gündüz yıkıyorum. Isıtıcıyı 15 dkka öncesinde odaya açıyorum. esyaları salona getiriyorum kuveti kıyafetleri havlusu kremleri vs. Suyunu getiriyorum, filenin içine koyuyorum üstüne müslin bi bez örtüyorum ilk suyu öyle döküyorum. Sonra bezi kuvete koyuyorum. Yavaş yavaş suyu döküyorum. Bşr elimle lifliyorum diğeriyle dokunuyorum bebegime yavaş hiç acele etmiyorum. Sonra lifi bırakıyorum suyu döküyorum. Kafasını yıkıyorum kulaklarıyla hiç oynamıyorum oynamadıgınızda zaten su kaçmaz. Sonra kolumun üstüne alıyorum sırtını lifliyorum suyunu döküyorum. Tekrar yatırıyorum son suyunu döküyorum. Ve kucaklayıp koltugun üstündeki havlusuna sarıyorum. Sonra kremliyorum, giyindiriyorum. Meme istiyosa veriyorum istemiyosa koltukta reflü yatagına koyuyorum. Etrafı toparlıyorum. Toplam yarım saat sürüyor hepsi. Gözümğzde büyütüyoruz herşeyi. Biz anneyiz hepsinin üstesinden geliriz. Gelemediğimiz zamanlarda oldugunda biz önce insanız sonra anneyiz diyelim. Ben çok titiz bir insandım, çocuğum olana kadarmış :) napayım eskisi gibi bi günde evimi siler paklardım. Şimdi yapamıyorum öyle bu beni ilk başlarda çok yoruyordu düşünce olarak sonrasında bıraktım düşünmeyi ben insanım ve anneyim. İyiki oğlum var çok şanslıyım. Ev dağınık kalsın yeterki oğlum sağlıklı olsun. İllaki ev temizlenir silinir. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın. Çok sitres yapmış bir anne olarak belki yardımcı olurum diye yazmak istedim.