Seydaaa5 18 aylık bebeği olan anneler uyku gerilemesi yasıyormusunuz nolur yalnız olmadığımı söyleyin benim kızım dün tam 18 ayıns girdi ama 4 5 gündür geceleri sürekli ağlayarak uyanma benim yanıma gelme isteği oluştu asla beşiğinde uyumak istemiyor uyuyor yarım saat sonra çığlık atarak uyanıyor bi yer ağrıyor mu diyorum ağrı kesici veriyorum gene aynı çözümünüz nedir
Sonbahar01 Seydaaa5 bugün tam 18 aylık, bu ara aşırı bir korku var üzerinde, kucağımdan inmez, gece bir anda çığlık çığlığa ağlayarak uyanır. Gece uykusunda anne diye sayikliyor. umarım geçicidir cidden çıkar zor bir durum
HulyaYilmaz41 Seydaaa5 kızım 13 aylık bi haftadır böyle o kdr uykusuzum kii cok zorr bu ayda oldu bnmde ya devammı etcek böylr
Ecekusu Benim kızım da öyle 17 aylık ne olur yardım haram oldu uykular anne diye ağlıyor her gece 2 3 kere çığlık çığlığa huysuz dişte çıkarıyor bensiz yapamıyor sürekli yapışık gibiyiz hep kucak istiyor
Fmtem Seydaaa5 nasıl bir yol izlediniz tekrar yatağında yatması için? Çok zor bir süreç baba vardiyalı çalışıyor sürekli tek başımayım perişan oldum