MacidEvrenFeray Cnprtk benim kızım 2,5 aylıkken farkettik sonradan fizik tedaviye başladık 6. Seanstan sonra ortalandı hala devam ediyoruz 4 aylık olduk şimdi 🙏🏻Fizikle tamamen düzeliyor hiç üzülmeyin
Cnprtk MacidEvrenFeray peki hastaneye hergn mü Gidiyorsunuz yoksa evde sizde kendiniz uygulama yapıyor musunuz
sevgice HaticeeAli canım sen isteseydin ya 3 aydır nerdeyse tedavi uyguluyorsun hiç demedin mi doktor bey bi ultrason çekip de bakalım ne durumda diye 😂😂😂
HaticeeAli sevgice kız söylesende çekmiyo çekmedi bıdahakı kontorlde cekerız bakarız durumuna dedı ucuncu kontrolde yani
MacidEvrenFeray Cnprtk ben haftada 2 bazen de 1 gidiyorum. Evde de kendim yapıyorum. Her gün gitmenize gerek yok bence. Benim doktorum bu şekilde önermişti
Melr Minnakpremses merhaba, baya olmuş yazalı ama benim oğlumda sağa doğru meyilli kafası siz ne yaptınız düzeldi mi acaba?
Cnprtk Melr hergün 6 ay boyunca fizik tedavi uyguladk bize gösterilen hareketlrti yaptık internette de videoları var 6 ay da düzeldi zaten 7. Ayda kendi hareketlendi oğlum baya. çok şükür iyi şu an 2 yaşında
Minnakpremses Melr merhaba doktor evde yapmam gereken hareketleri göstermişti onu yaptım birazda hareketli bi bebekti kendi kendine sürekli boynunu hareket ettirdi 😂. Şuan çok iyi çok şükür birşeyi kalmadı