aslaninannesiiii Kizlar mutfak lavabomda biraz tikaniklik meydana geldi eldeki kosullarla en hizli nasil acabilirim deneyimleyenler yazarsa cok sevinirim 😌
SeverusSnape aslaninannesiiii bimden lavabo açıcı alabilirsiniz. Karbonat, sirke, üstüne sıcak su dökebilirsiniz bu kokuyuda engeller. Bulaşık makinesi tabletini gidere koyup üstüne yine sıcak su dökebilirsiniz. Bu da hem açıyor, hem de kokuyu önlüyor.
emayy aslaninannesiiii birkeresinde annemin lavoba tikanmisti kabartma tozu ve sirke denemiştik açılmışti
1sirinannesi aslaninannesiiii Lavabo açıcı iyi oluyor, önce o tozu dökün üstünden sıcak su dökün açılıyor.
Tuuggccee aslaninannesiiii elinizde varmı blmoyorum ama pompada cok iyi acıyor hıcbsey yapmaya gerek kalmıyor
SeverusSnape aslaninannesiiii rica ederim☺️ en etkilisi lavabo açıcı veya gideri komple değiştirmek. Aslında düzenli değiştirmek gerekiyor, oradaki birikintiler evlerden ırak.🥶
aslaninannesiiii SeverusSnape dimi 🤦♀️ surekli cocukta olunca mutfakta ugrasiliyor ne kadar dikkat etsekte tikaniyor :/
Bebegimm1 aslaninannesiiii altındaki boruyu sökün içini temizleyin çok basit ben tıkanınca öyle yapıyorm çnkü içine kaba şeyler birikiyor açıcı hiç kullanmadım boruyu falan deler diye