ElisaMom_ Bebek gelişim kısmında profilim görünmüyor kaç defa koydum ama geri yok oluyor sebebi ne acaba
ElisaMom_ [silindi] evet güncel,uygulamayı kullandigimdan belli böyle aslında,android veya iCloud olması farkedermi peki
BENOYLEUYGUNGORDUMM [silindi] moderatör anne başlık açmak istemedim. Geçen hafta mail attım kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum diye cevap gelmedi. Bunun başka yolu yok mu kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum😊
[silindi] ElisaMom_ Daha önce hiç bu hatayı işletim sisteminden kaynaklı almadık. Cihaz marka model ve sürümü nedir. Yazarsanız o şekilde bir ileteyim 🤗
BENOYLEUYGUNGORDUMM [silindi] başlık açmak istemedim. Geçen hafta kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum diye mail attım ama cvp gelmedi. Bunun başka bir çözümü yok mu kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum
[silindi] BENOYLEUYGUNGORDUMM Maalesef mail yolu ile ya da dönem dönem açılan kullanıcı adı değişikliği postu ile oluyor. Kurallara uyan bir isim seçtiyseniz eğer değişim olur. Yalnız numaralı sisteme geçtiğimiz için şu an kontrollü şekilde isim değişikliği oluyor 🤗
BENOYLEUYGUNGORDUMM [silindi] cvp gelmediği için isim bile seçemedim ki sık sık kontrol ediyorum ama gelmedi. Numaralı sistem dediniz kontrollü şekilde nasıl değişikli yapıcam inanın bilmediğim için soruyorum biliyorsanız detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz
[silindi] BENOYLEUYGUNGORDUMM siz yapamazsınız zaten, isim değişikliği sadece yöneticiler tarafından oluyor. Maile cvp gelmez siz şu an ki olan adınızı ve olmasını istediğiniz kullanıcı adını yazacaksınız sadece