omertosvedostos Kızlar merhaba. 1 yaşına 8 martta girecek. Sulandırarak alıştırmaya başlayayım mı ne diyorsunuz? Anne sütü ve ek gıda alıyor
omertosvedostos bomgomy ay tepkilere çok şaşırdım 1 yaşından sonra veriliyor sanıyordum burda 1-4 yaş arası süt dağıtımı yapıyor hatta belediye bebeklere
Dlk55blt-rdvn omertosvedostos sütün fermente hallerinin verilmesi gerektiğini sütün saf halinin bağışıklık baskıladığını bir çok uzman söylüyor ama malesef dediğiniz gibi dağıtan belediyeler var. Onun yerine kefir verin
cinarinannesiiii omertosvedostos canım inek sütü bağışıklık sistemine etki edip düsürebiliyor ve sık hasta ediyor çocuğu onun yerine kefir verin yoğurt verin ben geçen yıla kadar veriyordum inek sütü be çocuğum sürekli hasta oluyordu instagram da hastalanmayan çocuk var takip etmeye başladım ve inek sütünü kestim sadece kefir ve yoğurt veriyorum çocuğum hasta olmaktan kurtuldu hayatımdan iyi ki çıkarmışım sütü diyorum
Alfa_Mom omertosvedostos valla linç yicem belkide ama benim bebeğim daha 1 haftalık bile değil iken annem vermiş çocuğa süt ben duyunca baya sinirlendim ne bilim ben ilk defa duyuyorum süt verilmeyeceğini ben hep size verdim ilk doğduğunuz günden itibaren bi şey de olmadı bakim dedi “bu arada bebeğimede bi şey olmadı şükür 1 defa değil sürekli vermiş ben gece yatarken”
omertosvedostos Alfa_Mom ben de ilk oğluma 1 yaşından itibaren sulandırarak vermeye başlamıştım ilk ay sonra tamamen verdim günde bir bardak. Hani bunu 1 yaşına bir kaç hafta var diye sorayım dedim önceden versem nolur diye çok da şaşırdım. İnternette de nereye baksam bir yasından sonra diyor
Birprenscik Alfa_Mom ben oğluma kansızlık yaptığını bilmeden veriyordum ama bir zararını görmedim. Çok kansızlık yapıyor dediler ondan sonra birakmistim
omertosvedostos cinarinannesiiii peki erken çocukluk dönemine geldiğinde verecek misiniz, bilgiler için teşekkür ederim bu arada
Semaaa39 Yavru kedilere bile inek sütü verilmiyorken.. bebekler için ne gerek var? Oğlum 14 aylık. Hiç vermedim. Vermeyide düşünmüyorum. Kefir,yoğurt favorimiz.
Papatyaaa01 Semaaa39 kefir için bizim çocuk doktorumuz 6 yaştan önce önermiyoruz dedi hazır mı veriyorsunuz kendiniz mi yapıyorsunuz bilmiyorum ama marketlerde satılan zaten söz konusu bile olamaz çocuk için dedi kendi yaptığımız için de 6 yaş dedi benim kızımda çöl seviyordu meyveli kefirleri unutturduk
bballilokmaa omertosvedostos 2 yaş öncesi verilmez her canlının sütü kendi yavrusuna bebeğin buzağı olmadığına göre lütfen inek sütü vermeyiniz paketli market sütü de vermeyiniz ona şu an vermeniz gereken devam üstüdür iyi günler 🎈