seda1766 4 aylık bebeğim sadece anne sütüyle besleniyor ve haftada bir kakasını yapıyor. Sünnet ettirdik geçen hafta ve yaklaşık 8 gün oldu kakasını yapmayalı ne yapabilirim.? Böyle sorun yaşayanınız var mı? İlk bebeğim ve korkuyorum da
nzbr seda1766 benim bebeğimde 3,5 aylık aynı durumdayız haftada 1 yapıyor ve çok huzursuz. Burada bekleyeyim belki bi çözüm olur
nagehanyorulmaz Sünnette biz yaşamadık ama 1 hafta 10 güne kadar kaka yapmaması normal diyor doktorlar
seda1766 nagehanyorulmaz Sünnet olmadan önce de haftada bir yapıyordu sünnet olunca doktor 5 saatte bir ağrı kesici şurup verdi o mu acaba kaka yapmasına engel oluyor
seda1766 Ezgiserra bugün onu yaptım bakalım o nasıl etki edecek kulak temizleme çubuğuna zeytinyağı sürüp biraz uyardım beklemedeyim şimdi bir çay kaşığı da zeytinyağı verdim doktor söyledi
Ezgiserra seda1766 canım yaptım derken doktorun bana sürüp içeriye popo sk bekle çıkar dedi öyle yapınca yapıyor o anda zaten benmki daha kendi kaka yapamıuor hep ben yaptırıuoeum 4 aya kadar olur deri fitil kıvrandırıuo can yakıyo yag da içereblrsn demişti
GirayinAslisi Benim oglumda haftada bir yapmaya basladi son 1 aydir. Hatta haftasinin sabahinda yapiyor 1 cay kasigi yag icirebilirsin istersen fitil vs vermektense
seda1766 GirayinAslisi evet resmen her hafta aynı gün yaptı ama ben sürekli bekliyorum yapsın kakasını diye
GirayinAslisi emineidil bende 2 ayken vermistim bi sorun yasamadim ama sen bilirsin bi zarar vereceğini sanmam aksine rahatlatiyor
GirayinAslisi seda1766 bekleme.:) yaptigi zamanda bi sorun yoksa kakasinda sende sorun yapma anne sutu alanlarda 10-15 gune kadar yolu var