Sudee_k Kızlar benim bebeğim 2 aylık olacak. Yaklaşık 1haftadır gece gündüz hep kucak istiyor. Gece asla uyutamıyorum basıyor çığlığı. Babasının yanına yatınca sakinleşiyor uyuyor. Benim de sadece göğsümde yatarken duruyor. Yanımızda yatınca da biz uyumuyoruz bebeğe bir şey olur yastık yorgan gelir falan diye korkuyoruz. Gündüz de aynı kucaktan inmiyor. Çok zorlanmaya başladım ne yapmam lazım? -
mikiail Kendı kokunuzun oldugu bır gıysınızı bebegın yanına koyun besıgınde yatırın yatagınıza alısmasın sonrası daha zor olur. Sutunuzu bebegın mendılıne dokun bebegın yanına koyun kokunuzu ıstıyor kucagınızı degıl. Sadece kucakta kendını guvende hıssedıyor kokunuzu alıyor bu sebeple sureklı kucakda kucak dıyo
Gulsahgrbz Ben naptiysam ise yaramadi 3 aylik hala kucakta birakinca kiyamet kopuyor oturmayida kabul etmiuor hep gezceksin evi kesfetcek etrafi hep izliyor
EbruBoluKaya 3,5 aydan bildiriyorum bu zamana kadar gece gündüz kucakta uyuduk gezdik oturmak yok bize gecede benim göğsümde yüzüstü yatıyor yatak ana kucağı fayda etmedi uyutup bırakıyorum anında gözünü açıyor yapışık geziyoruz sürekli 😂