SeverusSnape -Drkegsbl- dalin şampuan kızımda alerjik reaksiyona sebep olmuştu. Kafa derisi ve yüz bölgesinde pütürler meydana gelmişti. Mustela ve Unibaby kullandım bu yüzden.
lceLady -Drkegsbl- Berbad bir şampuan. Bebeklere uygun değil. Ph değerini belirtmemiş. Her sampuanın üzerinde Ph dengesi vardir. Dikkat edin onda yok. Böyle sampuanlar katkısal madde içeriyor demektir. Google şikayet kısmına bakın neler var neler Bizde yasayarak öğrendik. Oglumun cildi yılan derisi gibi olmustu pütür pütür. Asla tavsiye etmem Tavsiye konusunda Doktor ve eczacıların coguda yanasmıyor
KuzeyinAnnesi03 SeverusSnape benim oğlumda da oldu ama geçti şampuandan kaynaklı olsaydı geçmezdi diye düşündüm şampuanı değiştirmedim değiştirsem mi acaba tekrarlar mı
SeverusSnape -Drkegsbl- evet ben memnunum, kızımın saçları çok dolanıyor normalde. Tararken spreyini de kullanıyorum ve kolay taranmasını sağlıyor. Kokusu da hoş.😊
SeverusSnape lceLady evet, kızımda da alerjik reaksiyona sebep olunca hemen doktoruna danışmıştım. Kafa derisi ve yüzünde pütürler vardı. Advantan kullanmak durumunda kalmıştık. Dalin ve johnso’s baby asla önermiyor doktoru.
SeverusSnape Beratim17 daline göre daha iyi bir seçenek. İçeriği daha doğal, daha temiz şampuanlar elbette var ama hem bütçe hemde ulaşım kolaylığı olarak unibaby tercih edilebilir. Mustelada deneyebilirsiniz. Aşırı bereketli bir ürün. Bi lokmacık şampuanla her yerini yıkıyordum.😁
lceLady SeverusSnape Gerçekten bozmuslar o sampuanı. Ben 13 sene önce kullanıyordum hiç böyle değildi. İnanılmaz şikayet var zaten yaşadıklarımızdan sonra. Hiç düzelmeyecek sanmıstım. Resmen cildi kurumuş catlıyordu oglanın
Beratim17 SeverusSnape dalinde çok bereketli doğduğundan beri kullanıyorum 10 aylık oldu daha da bitmedi
SeverusSnape lceLady bizim çocukluğumuzun şampuanı dalin. Kokusu bana hep bi şeyler anımsatır. Ama içerik olarak gerçekten kötü ve kendim tecrübe ettiğim için alerjik reaksiyon gösterebilme ihtimalini biliyorum maalesef. Bi kere saç açıcı spreyini almıştım kızıma, o da yapış yapış kalıyor saçta. Su ile seyrelterek sıkmıştım. Bitince yine unibaby aldım.
SeverusSnape KuzeyinAnnesi03 ben direkt değiştirdim çünkü şampuan kaynaklıydı. Sizde geçtiyse farklı bir sebepten de kaynaklanmış olabilir. Şampuan kullanımından hemen sonra mı yaşandı alerji durumu? Ve hangi bölgelerdeydi?
KuzeyinAnnesi03 SeverusSnape kafasında soyulma saç diplerinde yüzünde ve boyun altında kızarıklık vardı ama geçti doğduğundan beri kullandığım için şampuanı anlamadım ondan kaynaklı değildi sanırım geçti ama yine farklı bibmarka sipariş verdim şimdi nolur ne olmaz ben kendime kullanırım dalini
lceLady Biz kullandık bişey olmadı demeyin Ph dengesi yok şampuanın belirtmiyor Her şampuanın uzerınde Ph 5,5 gibi yazması lazım Eger bu amblemi yoksa KATKISAL MADDE İÇERİYOR DEMEKTİR. YANİ ZARARLI Şikayet var kısmından size bir örnek atayım Tercih sizin
lceLady Bu nasıl b*ktan bi iş anlamadım zaten Denetim yok hiç bişey yok Zararlı ve satısa sunuluyor Özellikle Yenidoğan bebekler de cok kullanılıyor Çok sinir bozucu durum
Sinem61 -Drkegsbl- içeriği cok kötüydü yenilendi bir kac kimyasal maddeyi cikarmislar içinden ama hala kimyasal var ben tercih etmiyorum