the Hanımlar merhaba kızım 11 aylık oldu yeni hiç kelimesi yok sadece mmm ımmm yapıyor normal mi doktor kontrolü için 12. Ayı bekliyorum sizce doktora götüreyim mi bunun için normal mi
SeverusSnape the erken bir endişe değil mi sizce? Şu an zaten sesler çıkarabilir, mama yerine mammm mummm diyebilir gibi. Normal gelişim seyrinde bu aylarda anlamlı kelimeler beklemek için henüz erken.
mehtapppppp the yani bence erken bildiğim kadarıyla 18. Aydan sonra sıkıntı oluyor benim oğlumda 11 aylık mama anne baba falan diyor net değil hiç sorunda etmedim açıkçası sizde takmayın daha küçük annesi
Mavisell the her çocuk farklıdır eğer başka sorun gözlemlemiyorsanız biraz daha zamana ihtiyacı vardır. Endişelenmek için çok erken
Alfa_Mom the benim görümcemin oğlu 5 yaşında konuşamıyordu bacım ona bile doktorlar normal diyordu hele sende dur kendini korkutma daha küçük
the SeverusSnape bilinçsizcede olsa kelime çıkmıyor 1 kere bab baba gibi mırıldandı sonra hiç demedi internette de 11 aylık bebeği gördüm anne diyordu acaba bebeğim de mi bi sorun var dedim
Sumshn the biz 17 aylığız baba mama gibi daha yeni söylenmeye başladı. Hani anlamlı da söylemiyo.. endişelenmeyin.