Srnerklnc Kizlar merhaba.. Oğlum 1 yasinda salgindan nasibimizi aldik bronsit denildi macrol antibiyotik ve hava kullanıyoruz ama ishal oldu aranızda kullanan var mi
akillibidikcgty Srnerklnc dr bize ıshal önleyici maflor diye toz aldırdı onu kullandik biraz geçmişti
zurgun Srnerklnc ya ben de bununla ilgili post açacaktım neredeyse sizin postunuza denk geldim 🙏🏻 Benim oğlum da 9 buçuk aylık aynı şekilde bize de bronşları dolmuş deyip macrol verdi doktor dördüncü gününde bir kusma bir ishal aman allahım neyse kusma geçti çok şükür ama ishali iki gündür devam ediyor ve zerre iştah yok🥺 siz nasıl oldunuz ishali devam etti mi ya da onun için bi ilaç kullandınız mı son sorum iştahı nasıl şimdi
Humaahsen 2yasında benım kızomda 1haftadır isal o antibiyotik yuzunden ben pirinç lapası yaptım hafifledi kefirde verebilirsiniz
Srnerklnc Humaahsen kullanmaya basladigimin 3.gununde tam anlamıyla yakaladi ishall. Hasta olduğu için agzina lokma girmiyor yarin kontrolümuz var inşallah birsey olmaz
Nyr195 Ebnifa merhaba antibiyotiği hangi kaşıkla ne kadar veriyorsunuz acaba benim bebeğim 8.buçuk kilo
Icot Antibiyotikler genelde ishal yapıyormuş. Bu sebepten doktorlar genelde antibiyotik ile birlikte probiyotik de veriyorlar reflor , maflor vs gibi.
Ebnifa Nyr195 siringasi wardi antibiyotigin onunla veriyorduk. 10 kilo bnim kizim doktorun soledigi dozda verdik