alyame Merhaba kızlar. Devlet her doğan çocuk için anneye para yatırıyor diye biliyordum. Şuan hala varmı acaba emin olamadım. Aranızda alan varsa nasıl ve nereden başvuru yapılıyor yazarsanız sevinirim :)
Canss3535 alyame kaymakamliktan başvuru yapmıştım. 5 yıl içinde alabilirsnz parayı. Kızım 2 buçuk yaşında anca gidip alabildim pttden😄
neanladinyurdagull alyame Aile sosyal hizmetlere gidip sizin ve bebeğinizin kimliğiyle başvuru yapiyorsunuz 3 çocuk icin para veriliyor googleden de araştırabilirsiniz.Yaşını geçmemeli çocuk ama Esiniz sigortalı çalışıyorsa ona da süt parası yatıyor.
elfnurs alyame doğum raporu ile birlikteydi SSK ya başvurun sonra e devletten yattigini kontrol edebilirsiniz 1 çocuk 300₺ 2. Çocuk 400₺ 3 çocuk 600₺ Geçen ay aldım bende 400 tl
alyame vildanzeynep 800 küsür yattı eşimin hesabına ama ayrıyetten bir para veriliyor diye biliyorum. Ama size 300 baya az yatmış
neanladinyurdagull alyame eşiniz çalıştığı için ona süt parası yatmış yatan 300 tl devletin anneye verdiği para
alyame elfnurs benim de 2. Çocuk. İnternetten bakıyorum 2.500 tl felen diyor ben dedim heralde şartlardan dolayı zam yapmışlar ama nerdee 😀