-sevimlipolyanna- Akşam 5 gibi yoğurt mayalamıştım unutmuşım gece birde dolaba koydum. Ekşimiş midir acaba. Ah ah bebişden sonra hepten unutkanlık başladı alalel acele işleri halledicem derken hiçbir şeyi doğru düzgün halledemiyorum yaaa 🤦🤦🤦
salakmisincemilee -sevimlipolyanna- cok uzun bi sure gecmemis bence eksimemistir eksidiyse yerken anlarsiniz zaten suzme yogurt yaparsiniz ziyan olmaz sonucta
Zhra78 -sevimlipolyanna- aynı ben bacım alel acele çamaşırları makineden çıkartıcsö çamaşır makinesinin kapağını açmak yerine çöp kovasına ayağımla basıyorum ki kapak açılsın
buketzm -sevimlipolyanna- ben hep o saat aralığında tutuyorum. Hatta 1 gece boyunca dışarda kaldığı oluyor😀 ama 5-6 saat kalınca ekşimiyor güzel oluyor. Siz normalde kaç saat tutuyorsunuz
-sevimlipolyanna- buketzm Ben yoğurt mayalarken mayasına tuz ekliyorum maksimum 4-5 saate taş gibi yoğurt mayalanıyor şimdi dışarıda çok kalınca tedirgin oldum sorayım dedim bilenlere
-sevimlipolyanna- Zhra78 Biz o takviyeyi içmeyi de unuturuz bacım 😂 Ben bi şeyleri unutmamak için notlar bölümüne yazıyorum ya da alarm kuruyorum yoksa kafa da hiçbir şey kalmıyor