Bebeğim 3 ay 23 günlük sürekli kucak istiyor meme reddi çok yaşıyoruz ve huysuzlugu var dış mi çıkarıyor anlamıyorum alt damağında beyazlık var ama şişlik yok çok göremedim agzina biseyler almak istiyor hep salyasi var ayına göre normal diye düşünüyorum ama uykuya çok direniyor zaten memede ya da sallanarak uyur genelde memede beşiğinde iki gece yatiyorsa üçüncü gece ancak yanımda uyutabiliyorum uykular deseniz gece 12 1 oluyor ama tabi geç uyanıyor beni gecede 4 kez uyandırıyor tabi sabah 7 8 den sonra daha sık uyandırıyor bende yorgun olduğumdan mıdır nedir öğlen olmadan uyanmak istemiyorum bu aralar o huysuz oldukça bende çok sinirleniyorum napcagimi bilemiyorum tek destekcim de eşim bir yere kadar olabiliyor ev işini yemeği zor yapıyorum bir iki gündür ne olduğunu anlayamıyorum korkuyorum bu kadar zor mu çocuk büyütmek diyorum ilk bebeğim hep kucakta kalmak istediği oluyor haliyle yoruluyorum işin içinden nasıl cikicam diyorum bazen gün sonunda uyku eğitimi araştırıyorum bir yandan yapabilir miyim diyorum kendim çünkü her halükarda ağlıyor uyumamak için aklım allak bullak lütfen bişey soyleyin