Gzm88 öğretmenlik için girecekseniz. Eğitim bilimleri genel yetenek genel kültür ve alan sınavına gireceksiniz hepsinden ortalama bir net yapmanız gerek ama en en önemlisi alan sınavı. Online kurslar var ama benim tavsiyem youtubedan takip etmek. Benim hocam gibi kanallarda baştan sona tüm konular ders ders mevcut ve hocaları çok başarılı. Mutlaka çıkmış soruları çözmeniz gerek onların analizleri çok mühim. Yazarak mı yoksa okuyarak mı daha iyi anlıyorsunuz ona göre bir plan yapın. Günde 12 saat çalışmaktan ziyade verimli çalışmak önemli. Çocuğınuz uyuduğunda hemen derse oturmanızda fayda var. Sınava az kaldığı için benim tavsiyem konu anlatım videoları izleyip önemli yerleri not almanız ve hemen arkasından soru çözmeniz her ders için bir soru bankası bir çıkmış soruları çözseniz yeterli olur. Sınava son iki ay kala full deneme çözmeniz hızınızı da netlerinizi de arttıırır. Kendinize bir program yapın önce gkgy eğiitmi halledin aynı zaöanda az az alana da bakın diğerlerini hzılıca bitirip sonrasında komple alana odaklanın ve gkgy eğitimde sadece deneme çözersniz. Branş denemeleri ve genel denemeler netleri çok arttırıyor