Zeynepp15 Beyaz ve yeşil renkli iki renkli kazağı yıkadım renk karışımı oldu beyaz yerleri hafif yeşilimsi olarak rengi değişti sıcağı sıcağına düzeltme ihtimalim varmı başına gelen oldumu lütfen yardımcı olur musunuz ne yapabilirim
yildiz-alp2024 Zeynepp15 Arap sabunu beyazlar için deterjan bulaşık deterjanı birazda çamaşır suyu karıştır sıcak su dök soguyana kadar içinde beklet
kendicocugunungelisimcisi Zeynepp15 tekrar yıka. Geçenlerde yastık kılıfımın başına öyle bir iş geldi. Tekrar sadece onu yıkadım duruladım düzeldi
Zeynepp15 yildiz-alp2024 hay sizden Allah razı olsun okdr zor durumdan kurtardınız ki beni sadece beyaz kısımlara çamaşır suyu döktümm biraz sulandırıp bi güzel fırçaladım döktüğüm kısımları yıkadım açıldı rengi şimdi tekrardan yıkıyorum düzeldi gibi yani eşimin yeni aldı kazakları ilk aldıgnıda bilemedim rengini karıştırdım Buda ikinci kez attım Buda karıştı ne dicem ne yapıcan diye diye helak oldum üst üste yaptığım için kızıcaktı hatta bu çıkınca daha önce karıştırdığımıda aynı şekil yaptım oda çıktı yoksa aklıma hiç gelmezdi çamaşır suyu benim öbür renkle karışır diye cesaret edemiyordum dikkatle yaptım karışmadı hiç
Zeynepp15 kendicocugunungelisimcisi tekrardan üç kere yıkadım bol bol leke çıkarıcı bol deterjan döktüm işe yaramadı allahtan sıcağı sıcağına hallettim çok şükür gneede çok teşekkürler
Zeynepp15 Minnakordek deterjanında geçtim çamaşır suyla çıktı inanır mısınız çok uğraştım ama değdi karışan renk aktı gitti beyaz kısımlarına çamaşır suyu döküp sulandırıp o kısımları fırçaladım çıktı daha öncede karıştırdığım kazağıda yaptım oda çıktı çamaşır suyunu dökerken tamamen batmasında göze aldım çünkü eşim böle şekil görsede gene laf yapardı kaçıncı oldu 😂
yildiz-alp2024 Minnakordek ben denedim batmıyor 😃 ben ayrıca lekeli mutfak bezlerindede yapıyorum renkli bezler varya onlari
yildiz-alp2024 Zeynepp15 benimde başıma gelmişti ben direk legende hepsini karıştırıp sıcak suda bekletiyorum birde renk ayırıcı mendiller var ne kadar işe yarıyor bilmiyorum bı deneyin