incininnannesi 1 aylık bebeğim var 2 gündür ağlıyor sürekli normalde ağlama huyu yoktur çok yemek yiyemiyorum dinlenmiyorum hep uyanık acaba sütüm mü yetmiyor sağdım biraz ama çeyrek bile doldurmadı iki meme de
etuerk incininnannesi günde kaç tane çişli bezi çıkıyor 7 8 çıkması lazım be kilo alımı nasıl ona bakmanız gerekiyor
zeynepozkar incininnannesi sağdığın süt ile emdiği aynı olmaz gazı vardır belki de doymuyor diye düşünme çişli bezi kaç tane çıkıyor
DrkAyz incininnannesi Ne kadar arayla emziriyorsunuz ? Yeni doğan bebekler genelde doyduğunu anlamazlar ya da temas etmekte istiyor olabilir sizinle. Ayaklarını ve karnını sıcak tutmaya çalışın odanın ısısı fazlaysa oda rahatsız etmiş olabilir bebişi ☺️
incininnannesi etuerk çişli bez 3 4 tane alıyorumdur çok almıyorum doktora da götürdüm bugün acaba ağrısı vs bişeyi var mı diye oda yok
incininnannesi zeynepozkar evet biliyorum ama sadece çişli bezi çok çıkmıyor gazı da evet var sürekli sıkınıyor doktora götürdüm normal dedi
Bebegimm1 incininnannesi doymuyor olabilir bezleride azmış yediklerinize dikkat edin hayla ağlıyorsa açsa mama vern derim bir yandanda sizde bir şeyler yemeye çalışın süt yapsın
etuerk incininnannesi çizli bez sayısı az sütünüz yeterli gelmiyor demektir mama meme şeklinde devam edebilirsiniz bebeğiniz muhtemelen aç şuan