kokyar Oğlum 2 yaşında ve uzun zamandır dişini gıcırdatıyor özellikle bana zarar vermek istediğinde ve heyecanlı oyunlar oynarken uyurken dışarda yada tv izlerken gıcırdatmıyır böyle olan var mı acaba neler yapmalıyım lütfen yardım edin
beyoglu67 kokyar benim kızımda da başladı Tam iki yaşında özellikle kardeşi doğduktan sonra En cok onunla ilgilenirken gıcırdatıyor Yapma dedikçe yapıyor Psikolojik olmasından korkuyorum Sizin gecti mi bu durum?
Dunyams kokyar benim kızımda yapıyor 20 aylık kardeşi doğunca yapmaya başladı dişlerini sıkıyor ve vurmaya çalışıyor
Canda beyoglu67 genelde psikolojiktir, yine bir diş doktorunuza göstermenizi tavsiye ederim fiziksel bir şey yoksa kardeşi kabullenmek zor geliyor olabilir
Poyrazveannesi1201 Benim oğlum da 16 aylık Bende çözemedim sebebini. umarım psikolojik birşey değildir 😔
moonlight__ Merhaba benim kızımda 18 aylık. 17 aylıktan beri diş sıkıyor hem beni öperken hem de sinirleniyor bana vuruyor. Çok sinirli . Geçti mi sizin?
moonlight__ MelekAnnesii aşırı sinirli arada da gözleri dalıyor normal mi çok kafama takılıyor. Göz teması falan başka bir şeyde sıkıntı yok. Ama sadece aşırı sinirli istediği olmayınca kafasını yerlere duvara vuruyor. Dişlerini sıkıyor
Delice_zeytinn MelekAnnesii sizin gece de yağıyor muydu ? Kızım 3 yaşında her gece mutlaka yapıyor artık gün içinde de yapmaya başladı
MelekAnnesii moonlight__ benim oglum oyle cok sinirli bir bebek degildi ama dislerini cok gicirdatirdi kendini bildigi zamanlarda bile yapti yapma derdik dinlemezdi en son ne zaman yapti hatirlamiyorum o da unuttu bizde unuttuk
fatihunal kokyar Benim kızımda o yaştayken yapıyordu 2 3 ay belki daha fazla devam etti çok gıcık bi sesti Allah’a şükür daha yapmıyor üç buçuk yaşında suan
moonlight__ fatihunal ay ne kötü bir şey değil mi. Kalıcı değilmiş Allahtan şükür. Geçer demi bizimde ya
sesenese kokyar benim kizimda 3 yasinda ama 2 yasindan beri uyku disinda bana yada babasina sarilmak yada opmek istediginde gicirdatiyor uyariyoruz sadece doktoruna soyledik gece olmuyosa sorun yok belli bir yasa kadar normalmis