bsrsvr Bebeğim 1 buçuk aylık yatakta yatarak ve emerek uyumaya alıştı başka türlü uyutamıyorum elektrikli ana kucakları vs işe yaramıyor uykusu geldiğinde aylayıp meme istiyor büyüdükçe değişir mi bu alışkanlık yoksa bu yüzden bi yere gidemiyorum
incininnannesi bsrsvr valla gece bende öyle yapıyorum 1 aylık ama korkuyorum da meme burnunu kapatır felan diye zaten başka türlü durmuyo ne yerde ne kucakta hep meme istiyo
Gmzkyr bsrsvr daha çok küçük ama alışkanlık olabilir . 4. Aydan sonra bu alışkanlıktan vazgeçirmeyi deneyebilirsiniz . Zira sonra uzuyorda uzuyor 11 aylık. Uyku eğitimi ile bıraktık 😅
JollyBaby bsrsvr Bende kolay kolay emme dışında uyutamiyorum ağlıyor zaten meme istiyor 5dk emip uyuyor bende alışkanlık haline gelecek diye korkuyorum desteksiz uyusun istiyorum
bsrsvr incininnannesi geceleri çok rahat oluyor kontrollü olduktan sonra sorun olmaz bence ama alışkanlığa dönmesi kötü
Gmzkyr bsrsvr şuan yapamazsınız , yapmamalısınız da zaten bebeğinizin şuan size ihtiyacı var. İlerleyen dönemde araştırıp uyku eğitimi denersiniz. Ağlatmadan hafif geçişlerle kesersiniz memede uyumayı.
motherisbackk bsrsvr dışarı çıktığımızda avm lerde emzirme odasında uyutuyorum emzirip ya da uyku saati dışında gezmeye çıkıyorum zor oluyor bayaa