akdkakkdakkd Çocuğum saat tam 17.30 da 3 4 yudum kadar red bull içti öğlende hiç uyumadığı için 20.00 da uyudu ve çok korkuyorum ne yapabilirim bişey olurmu
Esraemir34 akdkakkdakkd keşke bir kaç kaşık yoğurt yedirseydiniz yatırmadan önce korkmayın çok içmemiş bir şey olmaz inşallah
akdkakkdakkd KuzeyinAnnesi03 2 yaş 2 aylık hayır tabiki misafir geçiriyordum kapıdan misafir içmiş dibinde az bişet kalmış tahminimizxe 3 yudum kadar ben yetişip elinden alana kadar içti
KuzeyinAnnesi03 akdkakkdakkd kusma yada çocukta değişiklik var mı ona bakabilirsiniz uyandırmaya gerek yok
PamukPrensesannesii akdkakkdakkd Redbul kanatlandırır. Normalde uyuması değil uçması gerek şuan. Bence bu işte bir terslik var.
PamukPrensesannesii akdkakkdakkd Antibakteriyel ve probiyotik özelliği sayesinde gıda zehirlenmesine sebep olan bakterilerle mücadele eder.
PamukPrensesannesii akdkakkdakkd Canım belki kalp çarpıntısı felan yapabilir daha çok küçük. Geceleri uyanıyor mu ? Uyanmiyorsa ara sıra uyandırıp kontrol edin bence.