Ozlem_20 Kızlar oğlum hep böyle değişik hareketler yapıyo yapma dediğimizde yada dokunduğumızda bırakıyo sonra bazen tekrarlıyo bazen tekrarlamı etrafında başına gelen biri oldu mu sizce neden yapıyo olabilir? ![
Ozlem_20 hunilimomy video olmadı videodan resim aldım bu şekil yapıyo yüzünü kendini kasıp hızlı nefes alıp veriyo yapma dediğimizde bırakıyo gülüyo bazen tekrarlıyo bazen devam etmiyo yapmaya doktora götürcemde içimi rahatlatmak için sormak istedim aklım çok takılıyo
Ruzgarmommy Ozlem_20 kaç aylık acaba? bana oyun yapıyor gibi geldi ama içinizi rahatlatın gidin yine de bir doktora
Ozlem_20 Ruzgarmommy 8 aylık bizde öyle düşünüyoruz ama sürekli yapıyo hatta yapıp gülüyo o yüzden oyun sandık doktora götürdük sosyal aktivitesi iyi dedi ama soruları kafadan kaldırmak için epilepsi olup olmafığını anlamak için eeg istedi oda 4 nisan bekleyemiycem özele götürcem içim rahat etmedi çünkü
Ruzgarmommy Ozlem_20 anladım çok geçmiş olsun umarım hiç birşey çıkmaz yanılıyorlardır sadece oyundur Allahın izniyle içinizi ferah tutun
Zynp0 İçini ferah tut canım doktorlar her ihtimali değerlendiriyo epilepsi tepki olmaz hareket sırasında
Ozlem_20 Zynp0 evet doktorda öyle dedi ihtimali ortadan kaldıralım dedi o yüzden bakıyo bu hareketi yaparken hayır dediğimde yada dokunduğumda kesiyo tekrar yapıp gülüyo biz o yüzden oyuna yorduk ama bakalım