sevgice Eşimle benim gözler kahverengi kızım 2.5 aylık doğduğunda lacivert yenidoğan rengiydi. Şimdi yeşile döndü. Ne zaman tam belli olur rengi?
Byzgl_2019 sevgice benim oğlumun doğduğunda lacivertti. 40 günlükken baya parlak saks mavisine döndü 2 aylıkken çok güzel bi mavi oldu. Şimdi yaşına gircek gök mavisi gözleri😍
Areliko sevgice gri mavi arası bişeydi sonra yeşil oldu su anda da babasının göz rengi ela daha ne olur bilemiyorum 😂
SukranUras sevgice valla ilk 3 ay diyolar ilk 6 ay diyolar 🤷♀️ ama kendim bizzat bi akrabamızın oğlunun masssmavi gözlerinin 3 yaşından sonra koyu kahveye döndüğüne şahit oldum 😲😄😄
SukranUras sevgice valla kız hiç unutmuyorum orta okuldaydım ilk kameralı telefonumla habire çocuğun gözlerini çekiyodum o gün 😂😂 bikaç sene sonra çocuğu bi gördüm şok 😂
sevgice Byzgl_2019 yeşile döndü bizimki de baya lacivertti doğduğunda. Mm umarım dönmez. Babamın da yeşil bi umut bee😂😂
Zehrauzunoglu sevgice renklı gozler renk körü olur çok özenmeye gerek yok bence 😄 bızım de mavi gıbıydı su an gri, 4. Aya gırcez benım kahve eşimin mavi gozlerın
LINDAMAY sevgice 6 ay diyende var 1 sene diyende var. Kızımınki de lacivertle başladı yeşilin her tonuna döndü şimdi 4 aylık maviye dönüyo gri mavi gibi güzel bir renk. Hevesle bekliyorum renkli olacak diye ama bakalım hayırlısı 😊