Zeynepklcskn Bebeğim 6 aylık ek gıdaya 5 buçuk aylıkken geçtik fakat ne yapsamda yemiyor. Bir tek yoğurdu sevdi her şeyi yoğurtla vermek durumunda kalıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
sevvgi Zeynepklcskn tadımlarla başladıysan bir çay kaşığı yemesi bile yeterli, mesele tadım yapıp sebze meyveyle tanışması bide alerjik duruma bakmak.
yildiz-alp2024 Zeynepklcskn benim bebegimde yemezdi üzülürdüm yemicek diye şimdi ne versem yiyor bitse daha istiyor
zeynepzezee Zeynepklcskn 7ay 4 günlük olduk daha doğru düzgün yemiyor ek gıda.. sen daha yolun başındasın canım pes etme😂
Zeynepklcskn yildiz-alp2024 kaçıncı aydan sonra düzelmeye başlar peki sürekli bu şekilde devam edersek valla işimiz iş :))
yildiz-alp2024 Zeynepklcskn 7 ayllikken çorbalar yapmaya başlamıştım o zamanlar ağzını açmaya başlamıştı şimdi 8 ayligiz tabağa saldırıyor😃
ebrukyhn yildiz-alp2024 ilk ek gıda olarak neler verdiniz benim oğlumda 6aylik şuan bende basliycam da
yildiz-alp2024 ebrukyhn yoğurtla başladım sonra patates havuc balkabağı brokoli haşlayıp verdim avakado verenler de var.sonra mevsim meyvelerinden verdim 3 gün kuralı ile. tadimlar bitince sebzelerden çorbalar yaptım Instagram’da sayfalar var oradan bakiyorum bazen