1233Mom12345 böyle kafamı sanki birileri çekiştiriyor beynimin içinde sis varmış gibi kafam hep güzelmiş gibi hissediyorum dönüyormuş gibi karışıyor sanki beynimin içi özellikle dışarıydayken. Nöroloji ye gittim tomografi çektiler temiz dedi vertigo değil dedi panik olabilir misin dedi bilmiyorum dedim ilaç başladı oda yan etki yaptı iyice beter hale geldim çarpıntım oldu kardiyoloji gördü temiz hiç sorun yok dedi kan tahlillerine bakıldı sadece d vitamini baya düşük ve folik asit değerim sıfırlanmış neredeyse dedi kbb gittim kristaller normal dedi ortopediye gittim boyun düzleşmesi var bu kadar belirti yapar mı bilmiyorum ama fıtık varsa olur dedi beyin cerrahına git dedi yarın da beyin cerhna gideceğim bakalım ne diyecek. Bende aşırı sese hassasiyet mide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi vardı şimdi sadece başımın içinde sersemlik kaldı yarın ne der bakalım sizede yazarım ama boyun hikayeniz var sa oda tetiklemiş olabilir anksiyete durumlarında da bu belirtiler oluyor Muş bilemiyorum rabbim şifa versin hepimize . He bide baş dönmesi aslında gerçekten dönmekten ziyade sersemlik doluluk uyuşukluk basınç gibi sadece 2 kez gerçekten döndü o kadar kulaklarım da çınlama mevcut