Duna41 Demir damlasına başlıcas bugün itibariyle 4.ayımıza girdik.. sağlık ocağının verdiğinimi kullanıyorsunuz yafa tavsiye edebileceğiniz güvenli bi marka var mı??
Bisaniyebakarmisin Duna41 sideferi çok duydum ben . Bebgime 1 kaşık pekmez veriyorum 8 aylik.demir ilacı ben kullanıyorum dsukmus demirim. Anne sutu veriyorum bide malum
Eymu Duna41 Sağlık ocağının verdiğinde paraben var tavsiye etmem bize fermix verdi doktorumuz ama yan etki huzursuzluj kabızlık uyku sorunu yaptı şimdilik ara verdik ne yapacağımızı haftaya konuşacağız benim içinde muamma bir konu🤷🏼♀️
Gizemabc Duna41 7.gün bebeğimin topuk kanını aldırmaya sağlık ocağına gittiğimizde bize 10.gün itibariyle kullanmaya başlayın demişlerdi. 4.ayda mı başlayım dediler size?
Duna41 Bisaniyebakarmisin teşekkür ederim canım valla aklım öle karışıyorki hangi marka daha sağlıklı araştırırken beynim yanıyo bazen😂 sağlık ocağındakini vermek istemiyorum açıkcası içerik olarak bi güvenemiyorum d3 vitamininide ocean aldm onu kullanıyorum
Duna41 Gizemabc evet Canım bugün 4.ay aşımız vardı bugün verdi sağlık ocağı hatta sonra doktoruna götürdük oda alıp başlayın dedi.
esin_11_23 Duna41 ben kesinlikle sidefer i öneririm hem kizim mutlulukla içiyor. Kabızlık ve gaz sorunu hic olmuyor
Duna41 Oglusannesi98 kaç damla veriyosunuz bebeğinize bende bugün başlıcam ama 4aylık doktpr diğer damlayı 4damla demişti bunuda öylemi verim bilemedm
Oglusannesi98 Kbraorhnyrn Dr a sormadım ama onu kullanıp dr a soranlara kiloya göre denmiş öyle yapıyorum 🤷♂️
Oglusannesi98 Duna41 valla Dr a sormadım diğerini 7 demişti bize hemşire bende burada bir postta sordum kilo başına 1 damla dediler öyle veriyorum bende.