Busrayusraaaaa Soru başlıkta 😊…bebeğim 4 aylık kendi kendine ileri doğru kalkmaya başladı oturmak hoşuna gidiyor henüz oturtmaya başlamadım erken gibi düşünüyorm . İnternette 4. Ayda destekle oturtulanilir yazıyor ama….🙄
maygirl Busrayusraaaaa 6 aylikken oturttum 4.5 aylik olunca gunluk kisa kisa 10 15 dk oturtulabilir fazla degil.
Aslihn0707 Busrayusraaaaa benim oğlumda 4 aylık kendi kendi oturmak istiyordu böyle poposunu yere koyuyordu 2 doktor sordum kucağında yada destekli oturabilir demisti
Seastar Busrayusraaaaa 4-4,5 aylıkken oturmaya calısıyordu.Doktor bacaklarını acarak ama anne temasıyla otursun dedi.Yavas yavas basladık gittikçe arttırdık.Bacak pozısyonu onemliymiş.🙂
Busrayusraaaaa maygirl Ben henüz o kadar bile oturtmıyorum bir veya en fazla 2 dakika oturmuştur yani ama oturmak hoşuna gidiyor oturtmaya çekiniyorum beli incinir diye
Busrayusraaaaa Aslihn0707 evet ben sadece kucağımda iken hafif oturur pozisyona getiriyorum ama yine de uzun süre öyle tutmuyorum ve biraz daha yatma meyilli tutuyorum beli incinir diye acaba kısa kısa ben de oturtsam mı
Seastar Busrayusraaaaa Yani mesela siz de bacaklarınızı uzatın onu da onunuze oturtun sizden destek alsın😊Oturmaktan korkmayıp daha guvenli hissedıyormus.
maygirl Busrayusraaaaa oturmayin biras daha bekleyin..incnmek deil omurga sagligi icn iyi deil zaten.
The_paues Busrayusraaaaa benim oğlumda 3,5 aylık kucakta tutarken devamlı kaldırıyor kendini oturur pozisyonda durmaya çalışıyor sırtını desteklemeye çalışıyorum ama mızmızlanıyor öyle bi döngüdeyiz bizde kucağa alınca oturmak istiyor
The_paues Busrayusraaaaa en erken 4 diye duymuştum bende ama kucakta tabi yerde 4,5tan önce olmamalı erken
maygirl Busrayusraaaaa 4.5 gecice 5 10 max 15 dk gunluk kisa kisa…6 ay ek gidadada destekli mama sandalyesinde daha raht oturur bari..6 aylikkende skılana kadr oturtun durduğu kadr..6 dan oncesi max gunluk 15 dk die taesiye edilen..bu sekilde ilerledm bnde 6 dan snra skılana kadr birakin.icinize sinmiyorsa 6da da oturtablirsiniz.2 side olur.