SevgiLina_ Kizlar 1 haftadir biogaia damla kullaniyoruz fakat 2 gundur aglamalari artti sanirim tek basina bir ise yaramiyor sab simplex de kullansam beraber bir skntı olurmu kullanan var mii
zeynepcan1 SevgiLina_ benim doktorum bio yüzü kullanma dedi bebeklerde huzursuzluk yapıyormuş evet kaka yaptırıyor ama bi huzursuzluk da tapıyır
KeremTalha_4153 SevgiLina_ biz sab simplex kullanıyoruz aynı zamanda bağırsak düzenleyici verdi doktor relaktaz diye bir damla.. iki tane gaz damlası bir anda kullanılırmı bilmiyorum ama siz doktorunuza danışabilirseniz dahaa iyi olur
Suleyilmaz SevgiLina_ genelde 2 damlayı birden veriyorlar ben kullandım herhangi bir sıkıntı teşkil etmedi
SevgiLina_ Oglusum5357 bio gunde bir kere 5 damla veriyorum sab kac kere kullaniliyor siz de etkili olmusmuydu
Umay55 Ben ikisini berabr kullandım şimdi 3 ay 17günlüğüz gaz sorunumuz kalmadı sab siplksi her gün aynı saatte vermeye dikkat et ben 10 damla veriodum 6saatte 1 şimdi damla sayısını azalttım günde 2kere veriorum
SevgiLina_ Umay55 doktora sordum tek tek kullan birinin faydasni goremediysen oburune gec demisti kafamda soru isareti olstu ama gaz artik dayanilmaz hale geldi bizim icin umarim ise yarar
Umay55 SevgiLina_ bizde doktora dedik tek fayda etmeyince bi sakınca yok dedi o yüzden ikisini beraber kullandık
kirpikuclari KeremTalha_4153 bizde sab simplex ve relaktaz kullanıyoruz sab simplexi kaç kez veriyosunuz aceba
KeremTalha_4153 kirpikuclari 5 aylık olduk dün kontrole gittik doktor günde bir dedi ama ben bazen 2 defa da veriyorum çok gazı olunca