0808h Kızım bir yaşında iki gündür dişlerini o kadar gıcırdatıyor ki kesin kırılacak diyorum süt emerken de arasıra öyle artık canımı çok acıtıyor bu durumu yaşayan var mı neden dişlerini gıcırdatıyor ne yapabilirim
bsrshtrk 0808h benim oğlumda 11 aylıkken başladı şimdi 1 yaşında bıraktı. Zamanla bırakılıyor sanırım.
Boncunu 0808h benimde oğlum aynı şekilde uykuda katır katır gıcırdatıyor ne yapmalıyız anlamadım uzun süredir bu şekilde
sseymanur 0808h 21 aylık oğlumda aynı şekilde yapyr gün içinde bir kaç kez ne zaman yapsa bir süre sonra dış patlatiyor
Boncunu 3 yaşına girecek bir ay sonra iyice şiddetlendi gece diş gıcırdatma bide sayıklıyor ağlayarak uyanıyor vs ne oluyor anlamıyorum 😞😞😞
Gizem61 0808h kızım 5 yaşında yapıyor. Diş doktorunada çocuk doktorunada sordum serbest bıeakın stresten öfke atamadığından yapıyor demişti
Gizem61 0808h her ikiside aynı şeyi söledi canım çocuğun stresini azaltın diye. Dışarı atamadığı öfkeyi gece o şekil çıkarıyor. Kırıcak gbi sıkıyor dişlerini. Bende kulağına bişey yok kendini serbest bırak diyorum. Ara sıra yanımda yatıyor