dilekygokdemir 13 martta 1 yaşına girecek🌸 ama ek gıdaya geçtiğimiz günden beri kahvaltıyı sevdiremedim hep 3 kaşıkla geçti 4.kaşığı şarkı söyleyerek veya oyunlar oynayarak yedirmeye çalıştım gerisi gelmedi bir türlü pankeke bayılıyor ama her gün onu yedirmek içime de sinmiyor yumurtayı omlet olarak seviyor oda 2 çatal anca hamurişlerşne bayılır.. akşam yemeği veya öğlen meyve yerken sıkıntı yaşamıyoruz çok şükür anne sütü de alıyor kahvaltıyı en çokta yumurtayı nasıl sevdirebilirim doktorumuz yumurta yesin diyor ama yemiyor işte 😂 siz neler hazırlıyorsunuz nasıl sevdirdiniz tarifleriniz varsa yazarsanız çok sevinirim 🩷
livanurvealpinannesi61 dilekygokdemir patates tostu yumurtalı patates yada menemen, krep salata domates avokado kuymak VS
dilekygokdemir livanurvealpinannesi61 peki tüm tabağı bitiriyor mu ya da Tabak bitsin diye zorluyor musunuz
dyt-tugce Patatesli yumurta, ıspanaklı yumurta, menemen şeklinde alıştırdım şimdi sade de yiyor omlet olarak, onun dışında peynir, zeytin, tahin-pekmez, bazen pankek, mücver, sebzeli muffin, gözleme, börek..