ilkayaze 3 buçuk aylık bebeğim var 2 aylıkken kakada kan gördük ve süt ürünlerini kestik sonra kan devam edince yumurtayı da kestik fakat o kadar sıkı diyete rağmen hala kakada kan görüyorum geçenlerde yumurta ve süte karşı alerjisi var mı diye kan testi yaptırdım onda da alerji çıkmadı fakat kakada kan ve mukus bir türlü kesilmiyor var mı böyle olan varsa ne yaptınız
yagmure17 ilkayaze bizde de alerji belirtileri vardı özellikle süt ürünü tükettiğim zaman aşırı huzursuz oluyordu relactaz damla başladık laktoz intoleransını düşünerek ilk önce ama fayda etmeyince süt alerjisi ihtimali yüksek dedi doktorumuz kakada kan çıkmadı hiç ama bugun alerji testleri yapıldı deri testinde ceviz ve soya alerjisi çıktı ama kan testinde ceviz negatif çıkmış süt alerjisi de negatif çıkmış ben hiçbirşey anlamadım bundan fikri olan var mı
ilkayaze Pamukprenses_12 kuzu eti yiyordum çapraz reaksiyon olabilir diye tahin yiyorum birde ara ara
Kbrkc17 Biz de test yaptırdık, süt ve ürünleri, kırmızı et, kakao, tahine alerjisi çıktı. Belki fikir olur.
ilkayaze Kbrkc17 ben kan testi yaptırdım sadece yumurta ve süt ürünleri için ikisine de çıkmadı ama kakada kan var