Nur-kbra16 Kızlarrrrr, hacim veren kirpikleri uzatan maskara araştırıyorum. Kullandığınız memnun kaldınız hangileri?
Nur-kbra16 Asyaveannesi04 bu ürünü araştırdım canım. Herkes çok memnun yorumlarda. Sanırım bunu alıcam merak ediyorum 😍💜 peki sen hangi siteden alıyorsun? En uygun cosmetica diye bir sayfa var kargoyla beraber 194 tl çok uygun diğer sayfalara göre. Oradan alırım heralde
Nur-kbra16 Asyaveannesi04 teşekkür ederim canım sağol bende memnun kalırım umarımmm. Kirpiklerim düz kıvrık dikkat çekici olsun istiyorum 😊
Nur-kbra16 Asyaveannesi04 canım cosmetica sayfasında kargoyla beraber 194 tlye kaldım.. Stok yapacaksan kaçırma çok uyguna geldi 💜😍
Asyaveannesi04 Nur-kbra16 benimde aynı ben öncesinde mac’in kıvırıcıyla kıvırıp sürüyorum kaşıma çıkıyor kirpiklerim miis gibi oluyor
Aleyunll Alerjikrinit önceden rimel yakışmıyor sanıyordum meğer teleskopik ile tanışmamışım. O kadar iyi rimel cidden🥰
Asyaveannesi04 Nur-kbra16 şuan için açılmamış 2 stoğum var bende uyguna bulunca kaçırmayanlardanım😅 teşekkür ederim🌸