Seldackn Yusufunannesii Bezmialem de alerji uzmanı var kadın mebrure yazıcı allar şifa versin tüm bebeklerimize
Seldackn Yusufunannesii canım şuan açıldı randevu dolmak üzere cuma gününe var iki kişilik ben çocuğuma aldım randevu Bezmialem randevu al diye gir mebrure yazıcı çocuk alerji dolmadan al istersen
Ntugba Yusufunannesii evet canım alerji ve immünoloji. Ama daha önce alerji bölümüne gitmediysen 182 den randevu alamıyorsun normal doktora gidiyorsun o sistemden açıyor öyle randevu alabiliyorsun
Seldackn Yusufunannesii bende alamıyorum almaya çalışıyorum ama bir ay sonra gel dedi acaba randevusuz gitsem bakar mı
Seldackn Yusufunannesii canım ben şimdi aradım hastaneyi randevu için pazar gecesi 23 45 ten sonra al bana öyle dedi mebrure yazıcı
Yusufunannesii Seldackn bilemiyorum valla ben yarın telefondan almaya çalışıcam belki ordan olur muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz
Seldackn Selin1509 Bezmialem vakıf üniversite çocuk alerji bölümü mebrure yazıcı ben ona götürüyorum canım testler ücretsizmiş test yapmadı henüz muayene 75 tl