ayrilbacim Kızlar bebeğim henüz 2 buçuk aylık ve yaklaşık 3 gündür falan salyasi akıyor neden olur, başına gelen varmı?
birprensesanesi ayrilbacim evet normal tükürüklerini yatamadıkları için dışarı akıtıyorlar benim miniğimde yapıyor 3 aylık🙂
limonzeytinmom ayrilbacim 2.bebepim şuan 2ay 5 günlük yavastan salyalar akmaya eller ahıza gitmeye başladı. Diş kaşıntısı başlıyor canım. Ama 4. Ayında patlatır cıkarır ama 1 yaısnda bilemem onu 🤭 İlk kzıımda 2.ayında böyleydi 7.5 aylıkken iki dişi birden patlattı sonra hep onun ikili ikili cıktı mesela
ayrilbacim limonzeytinmom çevremdekilerriiin çoguuuuu diş dedi ve benim de aklimi karıştırdılar sormak istedim buraya da 🫠
limonzeytinmom ayrilbacim kehribar öneririm ilk kızımmda asla inanmıyordum. 4.ayda bileğine 6.ayda boynun taktım ama bileğine bile takınca direk saşyayı kesti. Yoksa gğnde 4 5 kere kıyafet önlük değiştiriyorum asla yetişmiyordu. Şimdi kızıma da takıcam 🤭
ayrilbacim limonzeytinmom ebet bir kac yerde bu şeyi gördüm fakat işe yarıyor mu emin değildim bazi kisiler yaramiyor diye yorum yaptigini görmüştüm arastirayim biraz daha belki bizde ise yarar