bisenakillisinzaten Yenidoğan bı bebeğim bide ,2.5 yaşında kızım var. Yarın misafir gelcek eşimin erkek kardesi karısıyla. Çorba Pilav Sarma Etli nohut Salata Yoğurt Çok nu basit sizce ? Evde de hiç sebze kalmamış aklıma bunlat geldi
Serapsfb bisenakillisinzaten yenidogan bebeginiz var bide aksam yemeginemi geliyorlar ben bolelerine kiziyorum valla kusura bakmayin iki bebeklisiniz
bisenakillisinzaten ikiprensannesi53_ şükür rahatladim stres olmuştum en kolay bunları yapabilirim. Sarmayı zaten buzluktan cikarcam
ikiprensannesi53_ bisenakillisinzaten gayet güzel canım.misafir umdugunu değil bulduğunu yer gayet güzel eline sağlık
bisenakillisinzaten Serapsfb akşam dolancaz dediler büyük ihtimalle yemeğe gelcekler öyle olsa yemekten sonra gelcez derlerdi
bballilokmaa bisenakillisinzaten bence gğzel yoğurt yerine cacık yap bence hani düz yoğurt katmamış olursun 🥲 menü güzel daha na olsun
neanladinyurdagull bisenakillisinzaten gayet güzel hiç endişe etme gelen zaten iki küçük çocukla çok bile der ellerine sağlık 🌺
Nurbost bisenakillisinzaten yoğurt yerince cacık yap bence bir de turşu çıkar. Daha ne olsun yeni doğum yapmışsın onların sana yapıp getirmesi gerekiyor.
Alya-Sena bisenakillisinzaten mis gibi menu yeni doganla bunlar cok bile vallahi. Yogurt yerine havuc tarator olablr aslinda. Tatlida hazir al gitsin
tatlibiranneo bisenakillisinzaten gayet iyi bir menü biri cacık yap demiş mantıklı tatlıyı da hazır al kucuk bebeğin var sonuçta
Zuhal44 @bisenakillisinzaten yoğurt yerine cacık demişler ama çorba var o yüzden bence semizotu yap yoğurtlu üzeride kızarmiş yağ nane pul biber gezdir çok güzel olur benim fikrim tabi sen bilirsin