gitgel_ Selaammm kızlar kardeşimin bir ödevi var hemşirelik okuyor çinde donmuş bir kabile prensesi varmış adı noah olabilirmiş araştırıp resmini bulun demiş 2 haftadır araştırıyoruz bulamadık aranızdan bilenler varmı varda acil yazabilirmi adı başka birşey de biz mi bilmiyoruz bulamadık
Dmt-01 gitgel_ sibirya buz kızı diye bi aratın bakalım doğru mu dediğiniz bilgileri yazınca bu çıktı çünkü meme kanserinden ölmüş bir kızın cesediymiş hemşirelikle ilgisi ne dedim ama belki kanserden öldüğü içindir
hunilimomy gitgel_ bahsettiğiniz şey inka kızı. 500 yıl öncesinde ölen dondurulan bedenin dudaklarında bakteriyel enfeksiyona rastlanmış ve tüberküloz icin araştırmalara konu olmuş.
gitgel_ hunilimomy inka kızını araştırdım ama hoca çinde bir kabile demiş kız peru da yanardağda bulunmuş yazıyor bağlantı yok hocanın dediğiyle ben mi yanlış baktım anlamadım ki
Dhi gitgel_ bu kızda zaten çin sıınırında bulunmuş,belki bunu kastetmiştir çin derken fotoğraf altında bu yazıyır '‘Sibirya’nın buz kızının mezarı Rusya’nın Altay Dağları bölgesinde, Çin sınırına yakın Ukok Platosu’nda ortaya çıkarıldı.’'