Violet88 benim kızımda öyleydi ilk doğdu 5 ay çok rahattım yani varla yok arası bir çocuktu uyansa da aç değilse kendi kendine yatakta etrafı izler sonra geri dalardi destekli uyumuyordu 6. Aydan sonra biseyler olmaya başladı ha düzeldi ha düzelecek derken 11 aylık oldu. Sonra 1 yaş aşısı da olunca iyice geceleri saat başı uyanmaya başladı ama dişleri patliyordu ondan diye düşünüyorum birde hastalık burun tıkanıklığı öksürük filan da olunca iyice alışkanlık oldu sanırım şimdi gece yatiriyorum saat başı bazen yarım saatte bir uyanıyor perişan oldum bende. Memeye düşkünlük olmaya başladı gece uyumak istediğinde meme istiyor filan diş diye düşünüyorum ben bakalım inşallah kolaylaşır artık bu süreç rahat rahat çıkarırlar da hem onlar acı çekmez hem de biz perişan olmayız.. normalde ben ilk cocugumdan beri sabah 6.30 da güne başlarım rutinim duzenimvardir. 7de oğlum kalkardı güne başladık öğlen uyurdu akşam 20.30 da yatağa gecer günü kapatirdik bende en azından 21 den sonra biraz kendime vakit ayırıp dinlenirdim şimdi 1 yaşındaki kızımla hop bı düzene uyuyor hop bı düzeni bozuyor artık gece uykusuz kalmaktan bazen sabah 9.30a kadar yatakta olup günü resmen kaçırıyoruz e haliyle onlarda gece geç yatıyorlar 22.30 23 gibi felan. Bjyle olunca bir de üstüne kızım gece sürekli kalkınca herşey zor oluyor düzen olmuyor rutin tutmuyor yorgunluktan erken kalkıp işlerimi halledemiyorum oğlumu da bu düzene sokuyorum mecburen, ben ve 1 yaş bebegim yorgun olup sabah 10a kadar uyudugumuz için. Şu diş dönemi bitsin rahatlicaz inşallah benim büyük çocuğum 3.5 yaşında aynı durumları onda da yaşamıştıkta çok şükür 2 yaştan sonra uyku düzeni tam oturmuştu. Sabah 7de kalkar akşam 21de uykuda olurdu