cennet2411 Kızlar 4.ay atağı mı artık ney bılmıyorım oğlum uykuya çok dırenır oldu siz bu dönemde neler yaptınız önceden uslu bır bebektı
bilgemom cennet2411 bizimde öyle 4ay 7 günlük ne kadar yorsam da avmye götürüyorum annemlere falan ben yoruluyorum kuzum yorulmuyor tam uykuya dalıcak ağlamaya başlıyor uykusu var ama direniyor 2-3 gündür nazar dualarını açıyorum 20 dakikalık sonunda uyuya kalıyor inşallah bu süreci böyle atlatırım😂
hulya1233 cennet2411 Benimki de öyle çok zorlu 10 gün geçirdik fön makinesi sesi çözüm oldu açıyorum uyuyor telefona kaydettim evdekini internettekiler ise yaramadı uyanıyor gibi olunca gece açıyorum geri uyuyor 😂😂
melisamoms cennet2411 benimkide tam 4 aylık oldu bugün son 1 haftadır uykuya direniyor olur olmaz ağlıyor sürekli yanında beni istiyor okuyorum bol bol ve onu sakinleştirecek şeyler yapıyorum kucağımda olmak ona güven veriyor geçecek inşallah 🥹
gamzeroni 4 ay 3 günlük bende de durumlar aynı uykuya direniyo ağlıyor yoruluyo aglmaktan sonra uyuyo artık bende onunla ağlıyorum geceleri sinirden çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun inşallah