uykumvarasko 10 aylık bebe tek uykuya geçermi uyutamıyorum sabah 6-7 arası uyanıyor öğlen 12-1e kadar 4-5 saat uğraşmama rağmen uyumuyor salıyımmı artık tek uyku yapması sağlıklımı
Bebegimm1 uykumvarasko cocugunuzu takıp edin ne kadar uyumak istediğini kendisi karar veriyor demek ki ona tek uyku yetiyor benmki 2 yaşına girmeden gündüz uykusunu bıraktı gayette gelişimi iyi ayrıca gece uykusunun önemli oldugunu okumuştum gündüzleri pek kafaya takmadm açıkcası
Milaa07 Bence bebekten bebeğe değişiyor benim kızımda 10 aylık şuanlık 2 uyku yapıyor 7 gibi kalkıp 11 gibi uyuyor 1 saat en fazla bide 4-5 gibi 1 saat uyuyor tamamen gece uykusuna yatması 10 oluyor . Ama benim kızım 3 uykudan 2 uykuya çok erken geçmişti🫠
uykumvarasko Milaa07 1haftaya kadar 2 uyku yapıyorduk bir anda uyumamaya başladı ha bire uyutmaya çalışmaktan yoruldum akşam 7-8 arası gece uykusuna geçiyor
Ebrarkolcetin uykumvarasko hahahahahha bence uyku yetiyor olabilir desteksiz uyuyorsa bu düzenini bozma derim
uykumvarasko Ebrarkolcetin kucakta uyuyor huysuzlanmasa benimde işime gelir tek uyku ama huysuzlanıyor uyumak istiyor uyuyamıyor
deniztalta Bemce bir sıçrama yada atak dönemi olabilir ve erken olduğunu düşünüyorum tabi en iyi annesi bilir siz yine bir hafta kadar 2 uykuyu devam ettirin uyumasa bile uyku sinyali verin yatapına falan süreci takip edin