mucizem10 Kızlar 11 aylik kızım kahvaltıda sadece patates kızartması yiyor . Yumurta pankek vs herseyi yapıyorum yemiyor . Bi ara çok güzel yumurta yiyordu 1 yumurtanın yarısını yiyordu neredeyse. Sıkıldı mi yoksa bilmiyorum ne yedirecegimi şaşırdım gerçekten
Bett1 mucizem10 patatesi cesitlendir önce pattaesli yumurta patates köftesi gibi daha sonra başka çeşitlere geçersin yumurta pankek gibi
Merve141414 mucizem10 yumurtadan sıkılmış olabilir benim oğlum 2 yaşında sabah öğle akşam ayrı patates istiyor patates görmesin gorunce anne patates diyor hemen patatesli yumurta deneyin patates tostu kabak köftesi falan belki sever
livanurvealpinannesi61 mucizem10 mümkün olduğunca patates kızartması yapmıyorum zaten sağlıklı değil. Sürekli patates kızartması yemesi de iyi değil. Patates kızartması yapmaya ara verin düzelir zamanla. Siz yemiyor diye patetes kızartırsanız durum değişmez malesef.
Ozra mucizem10 benim doktorum 10 aylıktan sonra yumurtanın beyazına yavaş yavaş başlayalım demişti kızım ondan sonra yumurta yemeye başladı sarısından hoşlanmıyor yada sıkışmış olabilir