Yardim istiyorum, 1 yaşına kadar iyi kötü herseyi yiyen bebeğim tam 12 aylıkken pat diye yemeden icmeden kesildi hadi diştir ataktır sendormdur dedikce süreç epey uzadi ve sacma bi beslenme düzeni bizi ele geçirdi…
Sabahlari 1 yumurtadan omleti asla bitiremiyor yarım yiyor, peynir zeytin namına baskaaa hic bisey yok. Patates kizartmasi varsa gönlümüz kalmasın diye 3-4,tane ağzına atıyor. Bal kaymak, tahin pekmez, salata domates ortaya konulan börek pogaca vs hic biseyden ağzına koymaz.
Öğlenleri uyuyup kalkınca bi kase corba ama asla icine ekmek koyamayiz yemez..
Aksamda ne yemek yaptıysam max 3 kasik yogurtla yer onunda cogunu tükürür.. bitti bu kadar arkadaşlar gece uyumadan 1 biberon mama, gece uyaninca 1 mama daha. Emmiyor zaten 3 ayliktan beri.
Meyve veriyorum ara öğünlerde muz elma armut mandalina sevmez minciklar minciklar birakir. Abur cuburla hic tanişmadi daha (kraker dışında) onuda hastanede kusmaya bagli mecbur veriyorlar ama ben aylardir onuda almiyorum
Meyvesuyu icmez pankek falan yemez
Pilav makarna manti nohut fasulye bezelye pirasa ıspanak hic sevmez oldu, yumurtayı bile peynirli yemez oldu. Haslama yemez oldu, menemen kuymak cok severdi yemez oldu. Yani sizcede 4.5 ay süren bi beslenme reddine bagli atak dis sendrom olabilirmi, yok artik modundayim. Evet sürekli devam eden bi dis cikarma süreci var gecen ay üst 2 azi disleri cikti bu ay alt azı dişleri siş patlamak üzere ama bu sekilde vitamin degeri sifir sekilde besleniyor kilosu zayif napcagimi sasirdim.
Corbalarinada bisey katamiyorum anliyo icmiyo, tarhana yogurt ve şehriye corbasi disinda bisey icmez oldu, yogurt asigi bi cocuktu tiksinir oldu
Hani belki kendi yemek istiyodur diye blw sunuyorum yok nafile bi akil verin.
Karadut, pekmez, zuhre ana vs vermeye calisiyorum ama ilac sanip icmiyo. 7 aylikken cok ciddi hastalikla savas verdik travma olustu basit bi calpolu bile ciglik kiyamet kusa kusa iciriyoruz bunlarida ilac sandigindan almiyor hadi tatli kasigi ile vermeyeyim öyle sanmasin diye kendi iradesine bırakıyorum batirip alsin icinden mesela pekmezi falan almiyor
Kahve fincanina dokup veriyorum icer belki diye almiyor cok caresiz kaldim valla bi akil verin.
Guncel olarak suan tam 16 ay 13 günlük
8.5 kilo net.
78 cm boy.