RabiaBspnr Bebeğim 5.25 günlük 3 günde bir kaka yapar oldu ve çok zorlanıyor yaptığı kakada sosis gibi çok sertte değil yumuşakta değil. Kabızlık böyle bişey mi acaba. Havucu direk rendeleyip veriyordum acaba ağırmı geliyor haşlamama mı gerek
aysegul_my RabiaBspnr haşlamalısın bildiğim kadariyla o kadarcik bebe çiğ havuç yiyemezki nasıl yutuyo disleri yokki rendelesende onun midesi onu eritemez haşlamalısın yada buharda pişirmelisin
bballilokmaa RabiaBspnr nasıl öyle verdin ya ne olur bir daha verme haşlayıp veya buharda pişirip ezip püre halinde vermelisin senden ricam bir çay kaşığı zeytinyağ ı içir yarın ek gıdadan sonra olur mu
mrsfly RabiaBspnr naptin canim ya buharda pisir sonra ez öyle vermek lazim oda az az cig havucu hazmedemez o henüz
RabiaBspnr kimbumadam ya ne bileyim elma armut felan cam rendeyle rendeliyorum oda elime geldi 5 6 kez öyle yaptım
bballilokmaa RabiaBspnr elma armutu bile rende yle yapma cam rende kullan ki vitamini ölmesin ve bebeğin yiyeceği ayara gelsin
RabiaBspnr 6 aylık bebeğin kakası sosis şeklinde olurmu yoksa cıvık mı yapması gerek çoğunlukla anne sütü alıyor
bballilokmaa RabiaBspnr bir tatlı kaşığı ağır gelir bir çay kaşığı versen yeter 🥴 canım sen istersen bana sorabilirsin bak ben bu konuda çok araştırdım iki bebeğimi büyütüyorum doktor tavsiyesiyle hareket ediyorum bir şey sormak istediğinde her zaman sor bana olur mu🩷🩷
RabiaBspnr bballilokmaa ay çok teşekkür ederim ya bir daha vermem çiğ havuç ama ne zaman düzelir acaba 3 günde 1 kaka yapıyor oda çok zorlanıyor kakası sosis kıvamında aynı büyük adam gibi yani kabızlık bumu acaba
RabiaBspnr Dhi ya normalde buharda haşlayıp verdim tadım yaparken meyveleri rendelerken havuç ta rendeledim
bballilokmaa RabiaBspnr 3 günde bir yapması normal 10 güne kadar süresi var eğer 10 gün olmuş ve kaka yapmazsa o zaman sıkıntısı var demektir kesin acile gitmelisin ama bebeğin de sılıntıya girmesini bekleme bir daha asla çiğ verme hani dilim yapıp versen emse onu sıkıntı olmaz
tmrs34 RabiaBspnr canım havucu suda haşla sonra blenderdan çek kıvamı biraz sulu olmalı mama şeklinde yutamaz çocuk rendelenmiş yada çiğ meyve ve sebzeyi
RabiaBspnr tmrs34 yutabiliyor verdiğim herşeyi blender sepzelerdeki lif yapısını bozduğu için pütürlü şekilde veriyorum çatalla eziyorum sıkıntı olmuyor çok şükür