Hafize98 Kızım yaşına geliyor çekim yaptırmak istiyorum doğduğunda yaptırmadım hatıra kalır diye düşündüm eşim istemiyor pek illa olsun dersem yapılacak ama o memnun olmayacak biliyorum sizce ne yapmalıyım
Sekeroglannn Hafize98 Mutlaka yaptırmalısınız. Benim eşimde sizinki gibi düşünüyordu. iPhone’dan çekeriz ne gerek var stüdyoya konsepte diyordu. Ama fotolar elimize ulaştıktan sonra eşim bile iyi ki yaptırmışız dedi. O kadar güzel bi hatıra ki her yaş gününde yaptırmaya karar verdik. 🫠
Elmsnghn Hamburgerr usenmedimyaptimbirvelet Kaç aylıkken yaptırdınız. Benim oğlum yaşında aşırı salgın vardı korkuma yaptiramadim cesaret edip. Simdi 15 aylık durur mu bende istiyorum gerçekten cok güzel bir hatıra
usenmedimyaptimbirvelet Elmsnghn zaten fotoğrafçılar 1 yaşından önce çekime gelmemizi istediler 10.5 veya 11 aylıkken gitmiştik biz. Çünkü tam merak dönemi oldukları için çekimler zor oluyor. Biz bile aşırı zorlandık oraya buraya saldırmasından dolayı
Hafize98 Sekeroglannn teşekkür ederim bende güzel olacağını düşünüyorum telefonla bir olmuyor dijital