slmrmys41 Kızlar ya bebeğim 45 günlük oldu bir haftadır memede huzursuz emmek de istiyor ama istemiyor da ağlayarak kendini geri çekiyor ama aranıyor memeyi veriyorum iki çekiyor başlıyor ağlamaya gazını da her defasında çıkarıyorum 😢😢😢😢😢
3kedili2bebekli slmrmys41 gazi yeterli cikmiyordur biraz zorlu olabilir ama ayakta salınarak yürüyerek falan emzirmeyi de deneyebilirsiniz
nazlii1_ slmrmys41 sütünüz varsa onun dışında kıyafeti bezi rahatsız ediyo olabilir yatarak farklı şekillerde emzirmeyi deneyebilirsiniz gaz masaları yapın rahatlasın. Aklıma bunlar geldi çözüm olarak
askbebegimmbenim slmrmys41 gazdan dolayı malesef benim gönlüm 3 aylık hala aynı hareketleri yapıyor gazlı bebeğim. Memeyi bırakıyor ağlıyor itiyor kendini sonra hızlı şekilde tekrar alıyor tekrar bırakıyor değişik değişik
mrvyhya slmrmys41 bı ara benimde bebeğimde oldu 2. Aydi sanırım ayağa kalktım emmeye başladı sonra alışkanlık haline geldi bikac ay hep ayakda gezerek emzirdim sonra bıraktı şimdi 6 aylık yine huzursuz ağlıyor emmiyor aç kalıyor ayağa kalksam da hiç almıyor yani farklı pozisyonda deneyebilirsnz bebeklerin huyu değişik her ay olabliyr bizdeki gaz sanırım anlayamiyorim
slmrmys41 nazlii1_ babası çok güzel gaz masajları yapıyor pıtır pıtır da çıkıyor ama fazla demek ki bende meme reddi mi başlıyor diye korktum 🥺🥺
nazlii1_ slmrmys41 anladım hergun yıkamayı deneyin banyodan sonra bol bol masaj yapın kalın giydiriyosaniz inceltin üstünü rahat etsin her bakımdan. Bunları yaptıktan sonra emer zaten
Hafsanurum slmrmys41 benim bebeğimede çok oluyordu gaz olduğu için oluyor genelde yada süt bitmiş doymamış oluyordu bu sebeble de yapıyodu bazen ikisini zor ayırt ediyodum şuan olsa tabi anlatım artık tecrübe edindim 15 aylık artık o sıralar acemi anne olduğum için anlamıyordum